GLUTÉNEMENTES DIÉTA ALAPTANFOLYAM

ÍZLELD MEG A FINOM ÉS EGÉSZSÉGES GLUTÉNMENTES ÉTELEKET!

KEZDŐ DIÉTÁZÓKNAK ǀ HALADÓKNAK ǀ ÉLETMÓDVÁLTÓKNAK

Senki sem születik profi szakácsnak.

A főzést ugyan úgy tanulni kell, mint bármi mást az életben.

Arra pedig pláne senki sem készül fel, hogy egyszer csak azzal sokkolják le, hogy át kell térnie a gluténmentes diétára, és újra kell tanulnia mindent, amit addig tudott a főzésről.

A 10 részes videós gluténmentes főzőtanfolyamon végigviszlek a legalapvetőbb gluténmentes főzési technikákon, amiket ha tudsz, nem a kukában végzik az ételek.

Ez a tanfolyam magabiztosságot ad.

Rutinosabb leszel a konyhában, és hatalmas lépést teszel saját és családod egészsége érdekében.

A 10 részes videós tanfolyamot neked ajánlom, ha:

házi-felvágott

Most derült ki

 Most derült ki, hogy neked vagy egy családtagodnak gluténmentesen kell étkeznie.

quinoas-desszert

Évek óta diétázol

Már évek óta tartod a diétát, de szeretnél egészségesebb fokozatra váltani, új alapanyagokkal megismerkedni.

kókusztejes-borsófőzelék

Életmódot váltasz

Életmódot szeretnél váltani, amibe beépítenéd a gluténmentes szuper alapanyagokat is.

Merj lépni!

Vágj bele a 10 részes tanfolyamba, és tapasztald meg, hogy a gluténmentes diétát lehet jól, jobban és egészségesebben is tartani.
Megtanulod
a leggyakoribb superfood-nak számító gluténmentes gabonák elkészítését.
Tippeket
kapsz, miket készíts belőlük, és milyen fűszerekkel ízesítsd, hogy könnyebben beépítsd őket az étrendedbe.
Elsajátítod
a levesek, főzelékek, raguk különféle egészséges sűrítési technikáit.
Konkrét
recepteket kapsz reggelikre (pl. házi felvágott, köles kőrözött), főételekre (pl. csirkepörkölt rántás nélkül nokedlivel), salátaöntetekre (pl. majonéz, vinaigrette).
A sós ételek
mellett édes finomságok receptjeihez is hozzájutsz.
Megtanulod
a gluténmentes kelt tészták készítésének a fortélyait.
Azonnal használható
főzési technikákat, konkrét recepteket kapsz, amik hozzásegítenek egy egészségesebb szemléletmódhoz.

A lényeg, hogy átalakul a gluténmentes diétád.

És ezt élvezni fogod, hiszen a videós tanfolyamon tanultakat akár azonnal kipróbálhatod. Sőt, a videókat nézve szimultán főzhetsz is a saját konyhádban!

Ha elakadsz, a VIP Facebook csoportba feltöltött „szájbarágós”, hosszú videókat újra és újra megnézheted, hogy pontosan megértsd a technikákat.

Ha kérdésed van, felteheted, én ott leszek, fogom a kezed, és segítek végigmenni ezen az új úton.

Bárcsak mindezt én is tudtam volna, amikor belevágtam a gluténmentes sütés-főzés világába!

Olyan tematikát állítottam össze, amiért 10 évvel ezelőtt összetettem volna a két kezem, ha valaki egy csomagban átadja nekem.

Egy évtized tapasztalatát gyúrtam össze, hogy neked már könnyebb legyen az átállás.

EZT MONDTÁK, AKIK MÁR RÉSZT VETTEK A TANFOLYAMON

Joó Csokonai Ágnes

Joó Csokonai Ágnes
Életmód tanácsadó

“Szeretettel ajánlom minden nőnek, anyának Rita főzőtanfolyamát, mert a mai rohanó, időhiányos világban óriási segítség néhány olyan praktika és ötlet, amivel gyorsan főzhetünk egészségeset! Az itt tanultak hosszú távon hasznosíthatóak a konyhában! Hiszem, hogy az egészség a konyhában kezdődik! “

Kellner Katalin

Kellner Katalin

“Tavaly vettem részt Rita VIP főzőtanfolyamán. Nagyon sok hasznos receptet, főzési tippet, illetve technikát sajátítottam el, amiket a mai napig hasznosítok. Ilyen például a köles tökéletes főzése, ami azelőtt soha nem sikerült.”
.

Thamm_Tornyay_Erna

Thamm-Tornyay Erna

“Nagy rajongója vagyok az egytálételeknek, főzelékeknek, pogácsáknak és salátáknak. Nem vagyok gluténérzékeny, de Rita videóit azért szeretem, mert remek ötleteket kapok, hogyan lehet ezeket az ételeket olyan alternatív módon elkészíteni, amik nem hizlalnak, egészségesek és még jól is lakik az ember velük. Az összes videót élvezettel néztem végig. Itt találkoztam először a quinoa-val, és ez a recept lett a kedvencem!”

Bereczki Ilona

Bereczki Ilona!

“A videós főzőtanfolyam számomra nagyon hasznosnak bizonyult! Nem bántam meg, hogy jelentkeztem. Kezdő cöliákiásként főleg! A leghasznosabb információ számomra az alternatív gabonák főzési technikái, a fűszerezések, a fortélyok, a tanácsok voltak, amiket a főzések bemutatása közben mondtál. Egyszerű, gyorsan elkészíthető ételeket mutattál be, amiket azóta is örömmel főzök!!!”

Jelentkezz a tanfolyamra most mindössze 5000 forintért (bruttó)!

3 kg kenyérliszt ára

Igen! Jól látod! 3 kiló kenyérliszt áráért egy kisebb vagyont spórolhatsz meg azzal, hogy megtanulod azokat a fortélyokat, amik segítségével élvezetes, ízletes ételeket készíthetsz már elsőre.

Nézd meg ahányszor csak akarod

Ha ezt a tudást workshopokon szeretnéd megtanulni, alsó hangon is legalább 50-60 ezer forintod bánná, órákat tölthetnél a tanfolyamok keresgélésével és az azokon való részvételekkel. Ráadásul egy workshopot nem lehet visszanézni annyiszor, ahányszor csak akarod.

Spórolj

Ezt a sok időt és pénzt megspórolom neked ezzel a tanfolyammal, mert szeretném, hogy sikerélményed legyen a konyhában, és derűsen, magabiztos tudással vértezd fel magad az élethosszig tartó diétára.

VIP tagság

Találkozzunk a VIP csoportban, ami a Gluténmentes Diéta blog élethosszáig tart.

Ha akarod, több százszor visszanézheted a videókat, hogy a végén a kisujjadban legyen minden mozdulat.

Jelentkezz most, kezd el a tanulást és emeld magasabb szintre a gluténmentes főzőtudásod!

Garancia

Ha azt gondolod, hogy ez a tanfolyam semmi újat nem adott számodra, semmi gond! Jelezd ezt felém a megrendelést követő első 10 napban, és visszautalom a tanfolyam díját.

Jelentkezés:

Kérlek, töltsd ki az itt látható jelentkezési űrlapot.

A címnél a számlázási címed add meg, mert erre állítom ki a díjbekérőt, majd a számlát.

Ha ez a férjed neve/címe, akkor az ő adataid add meg.

Majd nyomd meg a jelentkezés gombot.

A tanfolyam díját átutalással tudod fizetni.

A megrendelést követően kapsz egy díjbekérőt.

Ha ezt kiegyenlíted, azonnal küldöm a számlát, és felveszlek a VIP csoportba.

Ha a díjbekérő kiküldése után 10 napig nem történik meg az utalás, a jelentkezésed sztornózom, de bármikor újra tudsz jelentkezni, amíg a tanfolyam nyitott.

IGEN, ÉDEKEL A VIDEÓS TANFOLYAM. JELENTKEZEK!

.